وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

مهرعلیزاده: می‌توانیم به سمت انتخاباتی با مشارکت بالا برویم

معاون رئیس جمهور در دولت هشتم گفت: به نظر بنده هنوز زود است در رابطه با میزان دقیق مشارکت مردم در انتخابات مجلس آینده اظهارنظر کنیم ولی در کل می‌توانیم به سمت انتخابات با مشارکت بالا برویم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن مهرعلیزاده معاون رئیس جمهور در دولت هشتم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به برگزاری انتخابات پرشور در اسفند ماه سال جاری گفت: به نظر بنده هنوز زود است که در رابطه میزان دقیق مشارکت مردم در انتخابات مجل آینده اظهار نظر کنیم ولی در کل می‌توانیم به سمت انتخابات با مشارکت بالا برویم.

 

وی در ادامه گفت: به نظر بنده اگر روند فعلی در کشور بهبود پیدا بکند و این روند چند سال اخیر نباشد، و انتخابات به شکل رقابتی و جدی برگزار شود، می‌توانیم فضای خوبی را در انتخابات داشته باشیم.

 

مهرعلیزاده در پاسخ به اینکه جریان اصلاحات در انتخابات ورود پیدا می‌کند، گفت: فکر می‌کنم این طور باشد، البته ما نشستی یا جلسه رسمی تا این لحظه نداشته ایم و به نظرم اگر این مسائلی که گفتم حل بشود، به مسئله مشارکت کمک خواهد کرد.

 

پیش تر محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران در گفت‌وگو با فارس گفته بود: 15 نفری که برای دوره جدید در جبهه اصلاحات ایران انتخاب شده‌اند، قرار است جلساتی را با نمایندگان احزاب اصلاح طلب برگزار کرده و در موضوع انتخابات بیندیشند و دغدغه هایی که اصلاح طلبان دارند را پیگیری کنند.

 

مدتی قبل هم کمال الدین پیرموذن عضو جبهه اصلاحات و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفته بود: جریان اصلاحات با ژنرال‌های خود وارد انتخابات خواهد شد و مشارکت بالای 60 درصد خواهد بود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار